Descindere în forţă a mascaţilor la Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mascati sm

Mascaţii au descins în forţă în municipiul Codlea. O stradă întreagă a fost blocată (strada Nouă) în cadrul unei percheziţii de amploare.

13.25 Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov efectuează miercuri 12 percheziţii, respectiv 10 în judeţul Braşov şi două în municipiul Bucureşti, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 2,5 milioane de lei, informează un comunicat de presă al IGPR.

Potrivit sursei citate, vor fi aduse la audieri 22 de persoane, iar la acţiune participă 70 de poliţişti din cadrul IPJ Braşov.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală în domeniul firmelor de pază, cu un prejudiciu estimat de 2,5 milioane de lei, instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov

10.25 Oamenii legii vizează afacerile unui codlean, Vay Raimond, din informaţiile pe care le avem la această oră.

Este vorba despre mai multe firme de pază şi una de transport internaţional. Se pare că este vorba despre suspiciuni de evaziune fiscală.

Surse din cadrul firmelor spun ca este un abuz şi că ar fi vorba despre unele „poliţe“ plătite şi că activitatea firmelor cercetate este curată, iar totul se va rezolva în instanţă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite