Comunicator cu simțul umorului la Poliția Brașov. Cum arată comunicatul despre un hoț

0
Publicat:

Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, este implicat trup și suflet în activitate. Organizează campanii împotriva consumului de droguri și compune comunicate de presă originale

Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov FOTO Facebook Daniel Zontea
Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov FOTO Facebook Daniel Zontea

Polițiștii brașoveni și-au ales un purtător de cuvânt care este și foarte implicat în activitatea sa, dar are grijă să nu uite că umorul ne poate face să privim ceva mai îngăduitori chiar și faptele antisociale.

Agent șef principal Daniel Zontea ne amintește de câte ori se poate că are simțul umorului, uneori chiar și atunci când trimite un banal comunicat de presă.

Tot Daniel Zontea este și cel care poate privi cât se poate de serios o problemă extrem de gravă, cum este consumul de droguri și poate invita persoane care să le vorbească tinerilor din postura de foști consumatori, cu un impact mult mai puternic decât o mie de comunicate.

De această dată, polițistul brașovean a găsit o postare a unui infractor urcată pe rețelele sociale cu puțin timp înainte ca acesta din urmă să fie săltat de polițiști. Și a găsit un titlu foarte potrivit, încât a stârnit zâmbete în rândul jurnaliștilor care au citit comunicatul și văzut postarea.

Un bărbat de 25 de ani, din localitatea Racoș, județul Brasov, a fost ridicat săptămâna aceasta de politiștii brașoveni și, la acest moment, se află în arestul I.P.J. Brașov, fiind cercetat pentru infracțiuni de furt calificat. Anterior perchezițiilor pe care polițiștii le-au efectuat la domiciliul tânărului, de unde au fost ridicate mai multe mijloace de probă, la nivelul Secției 3 Poliție Brașov au fost primite două sesizări care semnalau furtul unor bunuri din autovehicule. Investigațiile au dus la identificarea prezumatului autor, iar, în baza materialului probator, a fost dispusă reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, apoi, la propunerea procurorului de caz, a urmat arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările urmează a fi continuate, iar la finalizarea acestora va fi dispusă măsura legală”, sună comunicatul IPJ Brașov.

Comunicatul este unul banal, dar, combinat cu postarea suspectului și cu titlul dat de polițist, se ajunge la un fel complet diferit de comunicare. „Întâi au fost versurile, apoi a venit profeția, iar la final ... Poliția”, și-a intitulat Daniel Zontea comunicatul.

(1) Video | Facebook

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite