Cine sunt tinerii care au murit în timpul unei curse de motociclete enduro. Povestea lor de viață este sfâșietoare

0
Publicat:

Erau prieteni din copilărie, lucrau împreună în străinătate, iar destinul a făcut să-și piardă viața împreună. Cei doi tineri au murit în timpul unei curse de motociclete enduro. Au făcut mai multe greșeli care le-au fost fatale.

Cei doi tineri au murit pe loc în urma accidentului FOTO ISU Brașov
Cei doi tineri au murit pe loc în urma accidentului FOTO ISU Brașov

Conform brasov.net, pe amândoi în chema George, aveau povești de viață asemănătoare și ambii iubeau motoarele.

Cei doi băieți de 19 ani se întorceau cu motocicletele de la o petrecere, în urmă cu 2 seri, iar cu puțin timp înainte de a ajunge acasă, a avut loc accidentul teribil care le-a curmat viețile.

Băieții circulau cu motocicletele pe un drum forestier amenajat pe dealurile din satul Holbav. Era noapte târziu, iar motoarele nu erau dotate cu faruri. În mod inexplicabil, băieții s-au lovit, iar în urma impactului violent amândoi au murit.

"Trebuia să meargă înapoi în octombrie"

Cei doi băieți se știau de mici și au legat o prietenie adevărată. Poate că a contat și faptul că ambii aveau povești de viață asemănătoare. Ambii au crescut în familii cu mulți copii, tații lor au murit, mamele i-au părăsit, iar ei au fost crescuți de frați. După ce au împlinit 18 ani, amândoi au căutat un trai mai bun în străinătate. Au plecat la muncă peste hotare, iar de câteva săptămâni se aflau acasă, în concediu.

„A fost în Germania, a venit acasă, trebuia să meargă înapoi în octombrie. Lucrau în agricultură, prin pădure, pe unde prindeau și ei”, a spus fratele unuia dintre tineri.

Erau îndrăgostiți de motoare și tot ce au câștigat în Germania au investit în motociclete. Aceastea fuseseră cumpărate recent. Din păcate, niciunul dintre ei nu și-a luat măsuri de siguranță. Un aspect pe care doi tineri de 19 ani din localitatea brașoveană Holbav l-au ignorat. S-au urcat fără căști pe motociclete, deși nu aveau nici măcar permis, au accelerat și au murit brutal, într-un accident teribil, pe un drum de pământ din judeţul Braşov. 

Tragedia a avut loc în noaptea de joi spre vineri chiar în localitatea lor de domiciliu. Accidentul a fost anunțat de o persoană la 112, în jurul orei 1.40, dimineața.

„N-au răspuns manevrelor de resuscitare”

Mai multe echipaje de salvare s-au deplasat la fața locului, însă niciunul dintre băieți n-a mai putut fi salvat. 

„Imediat după sesizare, echipaje de intervenţie s-au deplasat în zona indicată şi au constatat că, pe o cale de acces neamenajată circulaţiei rutiere, se află două motociclete de tip enduro răsturnate, iar lângă acestea erau doi tineri care prezentau leziuni corporale, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare. Din primele date obţinute după efectuarea cercetărilor la faţa locului, a reieşit că cei doi tineri, de 19 ani, ambii din localitatea Holbav, ar fi plecat cu motociclete de la o proprietate din apropiere, iar în timpul conducerii pe un drum de pământ, vehicule s-au ciocnit frontal, impact care a dus la decesul celor implicaţi”, a precizat IPJ Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite