Braşovul duce lipsă de toalete publice. În schimb tufişuri sunt din belşug

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii, dar şi turiştii o singură soluţie în cazul în care nevoie fiziologice nu pot fi amânate. Toaletele publice sunt o raritate, astfel că tufişul pare a fi singura alternativă.

Mai mulţi braşoveni s-au plâns că toaleta de Sub Tâmpa este mereu închisă deşi zona este una turistică. Motivul: lipsa de personal.

„Toaletele sunt administrate de Serviciul Pieţe, iar din cauza ordonanţei guvernamentale care blochează angajările în sistemul public, personalul este insuficient şi suntem nevoiţi ca în funcţie de evenimente să asigurăm acest serviciu în zonele cu un aflux mai mare de persoane”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, citat de newsbv.ro. Reprezentanţii Primăriei au anunţat că toaleta va fi deschis în weekend, iar în zonă vor fi duse mai multe toalete ecologice.

În Braşov, toalete publice mai sunt în cele cinci pieţe agroalimentare şi în Piaţa Sfatului, administrate de Serviciul Pieţe, dar şi în Parcul Titulescu, în Livada Poştei şi Piaţa Unirii, acestea din urmă fiind întreţinute şi administrate de firme private.  

Lipsa toaletelor publice a fost reclamată şi de turişti. Braşovul, alături de Bucureşti şi Prahova sunt într-un top naţional realizat de ANAT, un clasament care nu le face cinste.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite