Brașovean cercetat pentru ultraj. A sunat abuziv la 112 și l-a amenințat pe polițistul venit să-l calmeze

0
Publicat:

Un brașovean a consumat băuturi alcoolice într-un cazino și a început să sune la 112. Un polițist a venit să-l clameze, dar bărbatul l-a amenințat cu acte de violență. Acum este cercetat pentru ultraj

Brașovean cercetat pentru ultraj FOTO Adevărul
Brașovean cercetat pentru ultraj FOTO Adevărul

Un bărbat din Brașov este cercetat pentru ultraj și a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii brașoveni. După ce a consumat băuturi alcoolice, bărbatul a apelat în mod abuziv umărul de urgență 112 și a amenințat un polițist venit să-l calmeze.

Din ancheta desfășurată rezultă că, în data de 02 martie 2023, în jurul orei 05:00, un echipaj de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Brașov a fost solicitat să se deplaseze la un cazino de pe strada Eftimie Murgu din localitatea Brașov, de unde un bărbat recalcitrant apela în mod abuziv numărul de urgență 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Florentina Manolache.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că era vorba despre o persoană aflată în stare de ebrietate, care se manifesta agresiv, motiv pentru care au luat măsura conducerii acestuia la unitatea de poliție.

Atât pe timpul deplasării către secția de poliție, cât și în interiorul acesteia, bărbatul a continuat să fie recalcitrant și l-a amenințat pe unul dintre polițiști cu acte de violență. Față de bărbatul suspect s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

Cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni și de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite