Ada Galeş şi Smiley, parteneri în „Odată pentru totdeauna“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ada Galeş şi Smiley joacă împreună în „Odată pentru totdeauna” FOTO Adevărul
Ada Galeş şi Smiley joacă împreună în „Odată pentru totdeauna” FOTO Adevărul

Actriţa Ada Galeş şi cântăreţul Smiley joacă împreună în filmul regizorului Iura Luncaşu, „Odată pentru totdeauna”, lansat în cinematografele din România

Lansat la finalul lunii februarie, filmul „Odată pentru totdeauna” ne propune în rolul principal feminin cea mai în vogă tânără actriţă din România. Ada Galeş, premiată pentru debut de UNITER în 2016, joacă alături de Smiley, debutant într-un rol de asemenea anvergură. 

Iura Luncaşu îşi prezintă în film propria poveste, cea a regizorului care luptă cu depresia. Alegerea lui Smiley pentru acest rol s-a dovedit una inspirată. Artistul crede că ar fi nedrept să spună că îşi va îndrepta cariera spre actorie, din moment ce muzica este menirea lui. 

„Ca în orice dramă, sunt şi momente de comedie, aşa cum şi în orice comedie sunt şi accente de dramă. Nimic în viaţă nu e doar alb sau doar negru, doar de plâns sau doar de râs. 

Mereu găseşti lecţia, soarele şi îmbogăţirea interioară într-o tragedie, oricât ar părea de imposibil atunci când se întâmplă. Şi cred că cel mai important mesaj al acestui film este că există vindecare, se poate trece peste depresie, peste atacuri de panică şi peste anxietate. 

Chiar există soluţii în familie, în echilibru, în iubire. Sper să ajute acest film atât persoanele care trec prin depresie, cât şi pe cele de lângă ei”, a spus Smiley. 

Ada Galeş este Alma, soţia lui Alex Zota, cel al cărui rol este interpretat de Smiley. Actriţa spune că una dintre caracteristicile centrale ale filmului „Odată pentru totdeauna” este tocmai faptul că îţi oferă perspectivă, îţi aduce în prim-plan atât povestea persoanei care se confruntă cu depresie, cât şi pe cea a celor din jurul ei.

„Cred că acesta este unul dintre atuurile filmului. Aduce în discuţie pe de-o parte episodul depresiv al unui om şi cum face el faţă, în acelaşi timp, îţi prezintă şi cum e pentru aparţinători. 

Cred că e foarte important să observăm şi să ţinem cont de asta. Alma e descoperită în film într-un moment în care şi ea abia mai poate. 

Cu toate că se străduieşte, cu toate că e alături de Alex, are momente când clachează. Ceea ce poate fi deopotrivă amuzant şi înduioşător. Mi se pare că oferă veridicitate: când treci prin ceva greu, nu treci doar tu, trec toţi oamenii care îţi sunt apropiaţi”, a spus Ada Galeş. 

Filmul „Odată pentru totdeauna” a avut parte de o avanpremieră la Cinema City Timişoara, înainte de premiera din cinematografele din toată ţara, din 25 februarie. 

Avanpremiera de la Timişoara a reprezentat un eveniment simbolic, de mulţumire pentru oraş şi pentru oamenii lui, în contextul în care mare parte din film a fost filmat pe străzile oraşului de pe Bega. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Serviciu public transformat în afacere personală. În ce aduna şpaga şeful telescaunului de la Poiana Braşov

Surpriza unui dezvoltator imobiliar care a construit un bloc fără autorizaţie, lângă Braşov

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite