Surpriza unui dezvoltator imobiliar care a construit un bloc fără autorizaţie, lângă Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Sânpetru a amendat un dezvoltator imobiliar cu 100.000 de lei FOTO Primăria Sânpetru
Primăria Sânpetru a amendat un dezvoltator imobiliar cu 100.000 de lei FOTO Primăria Sânpetru

Primăria Sânpetru din Braşov a decis să amendeze un dezvoltator imobiliar care a construit un bloc fără autorizaţie de construire cu suma de 100.000 de lei.

O amendă record a aplicat Primăria Sânpetru din Braşov. Nu mai puţin de 100.000 de lei va trebui să plătească un dezvoltator imobiliar care a construit un bloc fără să respecte normele din Planul Urbanistic Zonal. 

Reprezentanţii Primăriei Sânpetru spun că omul de afaceri a decis să construiască un bloc în comuna Sânpetru fără să deţină autorizaţie de construire, motiv pentru care acum este obligat să îl dărâme şi să aducă terenul la starea iniţială. 

Mai mult, dezvoltatorul imobiliar a fost sancţionat şi după ce s-a constatat că un complex rezidenţial de 15 blocuri a fost construit fără puncte de colectare a deşeurilor menajere, iar clădirile nu sunt racordate nici acum la reţeaua de canalizare a comunei, aşa cum este prevăzut în autorizaţiile de construire emise pentru acest proiect imobiliar în perioada 2012-2019. 

Reprezentanţii autorităţilor locale spun că, în cazul acestor acestor blocuri, colectarea apelor menajere uzate se face într-o fosă septică neconformă. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

În plin război la graniţă, România nu-şi plăteşte angajaţii din Apărare. Ce au decis muncitorii de la Carfil Braşov

Cum se distrează braşovenii pe seama ştirii false a propagandei ruse, cum că Zelenski ar fi în oraşul lor

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite