Accident grav pe DN 13, la Rupea. Un om a murit, alţi trei sunt răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu un mort la Rupea pe DN 13 FOTO DRDP Braşov
Accident cu un mort la Rupea pe DN 13 FOTO DRDP Braşov

Un accident cu patru victime s-a produs luni dimineaţa pe DN 13, în apropierea localităţii braşovene Rupea. Una dintre victime a decedat.

Un om a murit într-un accident produs pe DN 13, la ieşirea din oraşul Rupea spre Sighişoara. Accidentul s-a produs între oraşul Rupea şi cartierul Fişer al oraşului, situat la 12 kilometri de centrul localităţii. Două autovehicule au fost implicate în accidentul în urma căruia au rezultat patru victime, una dintre acestea decedând. 

„La ora 05:43 am fost anunţaţi de producerea unui accident rutier pe DN 13, la ieşirea din Rupea spre Fişer, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care una era incarcerată. Două dintre victime erau în stop cardio-respirator. S-a intervenit pentru descarcerarea victimei rămase prinsă între fiarele autoturismului şi pentru acordarea asistenţei medicale. 

Din păcate, persoana încarcerată, un bărbat în vârsta de 49 de ani, a decedat. Celelalte victime au fost transportate la spital de către echipajele medicale. La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apă si spumă, 3 echipaje SMURD şi o ambulanţă SAJ”,  a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, maiorul Ciprian Sfreja.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi a urmărilor acestuia. „În urma impactului au rezultat 4 victime, în cazul uneia dintre acestea, respectiv un bărbat, în vârstă de 49 ani (conducător auto), fiind declarat decesul de către cadrele medicale sosite la faţa locului.

Celelalte victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Cel de-al doilea conducător auto a fost testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisar Alina Ivan. 

Traficul a fost blocat timp de trei ore, după care s-a desfăşurat alternativ până la revenirea la normal.

Vă mai recomandăm:

 

Armata americană, în spectacol la Braşov

 

Unde-şi petrec braşovenii timpul liber vara, când oraşul este plin de turişti FOTO

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite