A vrut să facă sex cu două tinere și acestea au făcut cumpărături de 6.800 de euro de pe telefonul lui

0
Publicat:

Un bărbat a utilizat o aplicație prin care a luat legătura cu două tinere cu care să facă sex. Acestea, ajutate de un tânăr de 17 ani, l-au imobilizat, i-au luat telefonul și au făcut cumpărături

Un bărbat și-a dorit sex, dar a fost tâlhărit de două tinere FOTO Adevărul
Un bărbat și-a dorit sex, dar a fost tâlhărit de două tinere FOTO Adevărul

Tâlhăria ține pasul cu tehnologia! Un bărbat de 46 de ani a fost tâlhărit într-un mod inedit de două tinere și un adolescent. Victima a accesat o aplicație pe telefonul mobil și și-a dat întâlnire într-un apartament din Zărnești cu cele două femei care, ajutate de un tânăr de 17 ani, l-au imobilizat pe bărbatul interesat de o partidă amoroasă și i-au folosit telefonul mobil pentru a face cumpărături de 6.800 de euro.

Din cercetări a reieșit că, în luna iunie 2023, două tinere, de 17 și 23 de ani, și-ar fi dat întâlnire cu persoana vătămată, un bărbat de 46 de ani, într-un imobil din orașul Zărnești, prin intermediul unei aplicații de dating. Împreună cu un tânăr de 17 ani, acestea l-ar fi așteptat pe bărbat la locația stabilită, l-ar fi imobilizat și ar fi exercitat acte de violență asupra acestuia”, a explicat comisar Florentina Manolache, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

De asemenea, aceștia i-ar fi sustras persoanei vătămate mai multe sume de bani, ar fi accesat fără drept telefonul mobil al acesteia și ar fi efectuat mai multe tranzacții financiare neautorizate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 6.800 de euro.

Percheziții la domiciliie suspecților

Polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare la Zărnești, sub bănuiala săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, influențarea declarațiilor și acces ilegal la un sistem informatic.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri, înscrisuri și terminale mobile, iar persoanele bănuite de săvârșirea faptelor au fost conduse la sediul unității de poliție. Toți cei trei agresori au fost reținuți pentru 24 de ore.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de către polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Brașov.

Activitatea a beneficiat de sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite