A fost găsită fetiţă de patru ani dispărută, de la Teliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forţe importante sunt la această oră în comuna braşoveană Teliu, unde o fetiţă de patru ani a fost dată dispărută.

UDPATE  Surse din rândul sătenilor ne-au anunţat că fetiţa dispărută a fost găsită. Echipele de căutare au dat de fetiţă în pădure, foarte departe de sat, în pădurea spre Budila, în zona ştiută de localnici drept Gâtul Caprei.

Şi şeful de post din Teliu a confirmat faptul că ar fi fost găsită de către un pădurar o fetiţă cu semnalmentele acesteia. 

29.3.2016 UPDATE  Echipele de căutare s-au adunat în faţa Poliţiei Teliu. Semnalmentele fetiţei dispărute: ochi negri, păr blond, era îmbrăcată în momentul dispariţiei cu o jachetă roz şi avea încălţăminte închisă la culoare.

28.3.2016 UDPATE Fetiţa se pare că a mers cu sora geamănă la câteva sute de metri de casă la un izvor, după apă. Copilele mergeau des la acel izvor şi niciodată nu au avut probleme. Fetiţiele provin dintr-o familie cu patru copii, iar mamalor are 24 de ani.

Potrivit informaţiilor presei locale, fetiţa este din comunitatea rromă, iar alarma a fost dată undeva în jurul prânzului. Întreg satul este agitat în urma desfăşirării impresionante de forţe în zonă.

„Am aflat de această situaţie şi mi-am contactat toţi prietenii şi cunoştinţele să ajutăm autoirităţile în acţiunea lor de salvare. Nu este un secret că membrii comunităţii rrome cunosc foarte bine împrejurimile şi putem fi de real folos patrulelor”, a declarat pentru newsbv.ro fotbalistul braşovean Virgil Marşavela, care locuieşte în Teliu.

Dacă Poliţia Braşov a ţinut acţiunea la secret, sursele noastre ne-au spus că fata dispărută se numeşte Alexandra Ganea. Problema este că se lasă seara, iar căutările pe timpul nopţii devin aproape imposibile. Pe de altă parte, temperaturile scăzute pot pune în pericol viaţa fetiţei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite