UPDATE VIDEO O ploaie torenţială a făcut prăpăd la Brăila. Mai mulţi copaci au căzut peste maşini, iar numeroase străzi sunt inundate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila sunt în teren în momentul de faţă, intervenind fie pentru degajarea copacilor căzuţi peste autovehicule, fie pentru a acţiona cu motopompe pe străzile inundate.

UPDATE ORA 19.45

Pompierii au intervenit în municipiul Brăila pentru evacuarea apei din 22 de gospodării (curţi şi grădini), dar şi pentru degajarea a nouă copaci şi crengi căzuţi pe autovehicule, din care cinci pe domeniul public, un copac prăbuşlit peste o casă şi unul peste o conductă de gaze.

”Seroplan, Electrica şi ISU au intervenit pentru degajarea a 14 copaci şi crengi căzute pe conductori electrici.  Satele Bărăganu şi Titcov nu au energie electrică. Se intervine în prezent pentru reluarea alimentării cu energie electrică”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

Ştirea iniţială

După o ploaie de câteva zeci de minute, Brăila a ajuns de nerecunoscut. Mai mulţi copaci au cedat sub furia vântului puternic şi au căzut peste maşini, iar numeroase străzi sunt inundate, în condiţiile în care reţeaua de canalizare nu a făcut faţă volumului uriaş de apă.

Două echipaje de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila intervin în momentul de faţă pentru degajarea unor copaci care au fost rupţi de vijelie şi au căzut peste mai multe autoturisme pe strada Călugăreni, în vecinătatea blocului B1, şi pe strada Griviţei.”Sunt străzi inundate în cartierele Radu Negru (N. Titulescu, G. Enescu, M.Vodă, G.Alexandrescu, Praporgescu) şi Lacu Dulce (Cazaşului, I. Neculce, Arad). Se deplasează în zonele afectate trei motopompe ale ISU. În zonă intervin şi cei de la CUP Brăila. În cazul copacilor căzuţi intervine şi serviciul primăriei-Seroplant”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite