Unităţile militare dezafectate din Brăila au ajuns ţintele hoţilor de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei au fost amendaţi. FOTO: Poliţia Locală Brăila
Cei trei au fost amendaţi. FOTO: Poliţia Locală Brăila

Trei hoţi de fier vechi au fost prinşi în flagrant de poliţiştii locali în timp ce escaladau gardul unei foste unităţi militare de pe Calea Călăraşilor.

Este vorba despre Victor C., 44 ani, şi Sorin L., 27 ani, ambii din municipiul Brăila, şi Irinel T., din comuna Oprişeneşti. Fiecare dintre cei trei a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.500 lei, conform Legii nr. 61 din 1991, pentru pătrundere cu încălcarea normelor legale de acces în perimetrul unei foste unităţi militare. Menţionăm că unitatea, deşi dezafectată, este păzită de către un poliţist local.

Indivizii au fost predaţi Poliţiei municipiului Brăila, pentru continuarea cercetărilor în vederea întocmirii dosarului de cercetare penală pentru furt calificat. 

"Menţionăm că niciuna dintre persoanele enumerate mai sus nu este la prima abatere, fiind surprinse de mai multe ori în curtea fostei unităţi militare", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale Brăila.

Acesta nu e primul caz de furt dintr-o unitate militară dezafectată. În timp, în aceste locuri, s-au înregistrat zeci de asemenea infracţiuni.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite