Un șofer de 25 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina furată de la un prieten. Trupul lui a fost găsit pe câmp

0
Publicat:

Un tânăr din Brăila care a furat mașina unui prieten din Buzău, a provocat un accident. El a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a ieșit de pe șosea, răsturnându-se pe câmp.

Accident grav în județul Brăila FOTO: Poliția Română
Accident grav în județul Brăila FOTO: Poliția Română

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13/14 ianuarie 2024. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2B, între localitățile Surdila-Greci și Vizireni, un autovehicul este răsturnat în afara șoselei.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele cercetări au stabilit că un tânăr de 25 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce se afla în vizită la un prieten în municipiul Buzău, i-ar fi sustras cheile autoturismului și ar fi plecat cu acesta către Brăila. Între localitatea Surdila-Greci și Vizireni, tânărul ar fi pierdut controlul volanului, ar fi pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

Un echipaj medical a declarat decesul tânărului chiar la fața locului. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul „avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Cercetările sunt continuate „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, ucidere din culpă și conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Un șofer a murit după ce autoutilitara pe care o conducea s-a izbit de un tir oprit

Tot în județul Brăila, un bărbat de 34 de ani și-a pierdut viața, după ce autoutilitara pe care o conducea a intrat într-un tir oprit la o trecere de cale ferată.

„Un bărbat de 34 de ani, din județul Teleorman, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Buzău către Brăila, ar fi lovit în partea din spate un tir ce se afla oprit pe același sens de mers, în zona trecerii la nivel cu calea ferată”, au transmis polițiștii.

Șoferul tirului, un bărbat de 44 de ani din județul Prahova, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

„Șoferul autoutilitarei nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, urmând a-i fi recoltate mostre biologice la spital”, a precizat IPJ Brăila.  Tânărul a fost transportat la spital, unde a murit.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest accident. În caz va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite