Un șofer a murit după ce autoutilitara pe care o conducea s-a izbit de un tir oprit, la trecerea cu calea ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 34 de ani și-a pierdut viața, după ce autoutilitara pe care o conducea a intrat într-un tir, în județul Brăila. Tirul era oprit la o trecere de cale ferată.

Autoutilitara s-a izbit de un tir oprit FOTO: Drumuri regionale Galați-Brăila
Autoutilitara s-a izbit de un tir oprit FOTO: Drumuri regionale Galați-Brăila

Potrivit Poliției Brăila, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN2B, în afara localității Surdila-Greci, a avut loc un accident rutier.

„Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 34 de ani, din județul Teleorman, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Buzău către Brăila, ar fi lovit în partea din spate un tir ce se afla oprit pe același sens de mers, în zona trecerii la nivel cu calea ferată”, au transmis polițiștii.

Șoferul tirului, un bărbat de 44 de ani din județul Prahova, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

„Șoferul autoutilitarei nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, urmând a-i fi recoltate mostre biologice la spital”, a precizat IPJ Brăila.  Tânărul a fost transportat la spital, unde a murit.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest accident. În caz va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  

Mașină de teren scoasă din Dunăre de scafandri, pe Faleza din Brăila

Tot în Brăila, zilele trecute, o mașină de teren a ajuns în Dunăre, în dreptul Falezei. Un tânăr s-a urcat la volan, deși nu avea permis, și a încurcat pedalele. Acesta a reușit să iasă din mașină la timp.

Polițiștii s-au deplasat imediat la locul incidentului, unde i-au identificat pe doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani.

„Din primele date, s-a constatat că unul dintre tineri, cu acordul prietenului său, s-ar fi urcat la volanul mașinii acestuia, moment în care a efectuat manevra de mers cu spatele, căzând cu mașina în apă. Tânărul a reușit să iasă din mașină, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale”, a anunțat IPJ Brăila. 

La fața locului, pentru a scoate mașina din Dunăre, au intervenit scafandri de la ISU Brăila și ISU Galați. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite