Mașină de teren scoasă din Dunăre de scafandri, pe Faleza din Brăila. Un șofer fără permis a încurcat pedalele VIDEO

0
Publicat:

O mașină de teren a ajuns în Dunăre, în dreptul Falezei din Brăila. Un tânăr s-a urcat la volan, deși nu avea permis, și a încurcat pedalele. Acesta a reușit să iasă din mașină la timp.

O mașină a ajuns în Dunăre, la Brăila FOTO: ISU Brăila
O mașină a ajuns în Dunăre, la Brăila FOTO: ISU Brăila

Potrivit IPJ Brăila, incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 5/6 ianuarie 2024. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o mașină ce era staționată pe Faleza Dunării a  căzut în apă. 

Polițiștii s-au deplasat imediat la locul incidentului, unde i-au identificat pe doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani.

„Din primele date, s-a constatat că unul dintre tineri, cu acordul prietenului său, s-ar fi urcat la volanul mașinii acestuia, moment în care a efectuat manevra de mers cu spatele, căzând cu mașina în apă. Tânărul a reușit să iasă din mașină, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale”, a anunțat IPJ Brăila. 

La fața locului, pentru a scoate mașina din Dunăre, au intervenit scafandri de la ISU Brăila și ISU Galați. 

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că tânărul care s-a urcat la volanul autoturismului nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ambii tineri au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

„A întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea autoturismul unei persoane care nu deține permis de conducere”, a precizat Poliția Brăila. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite