Un adolescent condamnat şi dat în urmărire naţională a fost prins de poliţişti în urma unui control de rutină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puşti de 18 ani din Teleorman, condamnat recent pentru furt şi dat în urmărire naţională, a fost identificat şi reţinut de poliţiştii brăileni.

Pe 30 martie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Brăila, Poliţiei municipiului Brăila şi cei ai Poliţiei oraşului Însurăţei au acţionat, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea şi combaterea actelor care aduc atingere ordinii şi liniştii publice, a activităţilor de comerţ ilegal şi a încălcării regulilor de circulaţie rutieră.

Au fost verificate şase  unităţi comerciale, au fost legitimate 22 de persoane, dintre care 7 au fost controlate corporal sumar, şi au fost oprite în trafic 89 de autovehicule.

Au fost constatate 113 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 27.360 de lei, dintre care 110 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

”Cu această ocazie a fost  depistat şi un tânăr, în varsta de 18 ani, din judeţul Teleorman, urmărit la nivel naţional şi condamnat la măsura privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o durată de un an, în baza sentintei penale emise de Judecătoria Zimnicea, la data de 6 martie, pentru infracţiunea de furt”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. Persoana a fost predată poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite