Şapte automate de bilete noi, montate pe raza municipiului Brăila, în staţiile de autobuz ale „Braicar” SA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În staţiile mijloacelor de transport în comun din municipiul Brăila s-au montat, joi, şapte aparate care eliberează automat bilete de călătorie. Este, deocamdată, doar un prim pas, măsura urmând a fi extinsă pe parcursul anului viitor.

„Pentru primele şapte automate de bilete, au fost alese zone cu trafic ridicat de călători, aşa cum este cazul la Concordia, Spitalul 1, sau la Colegiul Murgoci. Noile automate sunt mult mai performante în ce priveşte citirea şi recunoaşterea monezilor şi bancnotelor folosite pentru cumpărarea de bilete. În plus, au o viteză de lucru mai bună decât cele pe care compania le foloseşte deja de 10 – 11 ani. Ne gândim, de asemenea, şi la un sistem mai performant de ticketing, inclusiv pe partea de validare a biletelor în mijloacele de transport în comun. Oricum, anul viitor urmează să cumpărăm încă 50 de automate de bilete pentru a creşte numărul de staţii în care brăilenii pot cumpăra direct de la automate biletele de călătorie”, a declarat Cornel Săndulescu, directorul societăţii de transport călători „Braicar” SA

În prezent, dintre cele 170 de staţii din municipiu şi zona periurbană deservite prin liniile de transport în comun, autobuz şi tramvai, administrate de operatorul public „Braicar”, circa 120 sunt acoperite cu puncte de distribuire a biletelor, fie prin automate de vânzare, fie prin contracte de colaborare cu societăţile comerciale care deţin chioşcuri în imediata apropiere a staţiilor.

Citiţi şi

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite