O brăileancă s-a luptat cu un hoţ înarmat cu un cuţit, pentru banii din încasări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Incidentul a avut loc luni, 7 martie 2022, în incinta Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor din Brăila. Un individ înarmat cu un cuţit i-a înmânat adminstratorei un bilet, prin care îi cerea banii din încasări. Femeia nu s-a lăsat intimidată şi l-a împins pe atacator, punând mâna pe cuţit.

Un bărbat rămas încă neidentificat a pătruns luni, 7 martie 2022, în incinta Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor din Brăila situată între strada Ion Ghica şi strada Siretului din municipiu. 

Sub ameninţarea unui cuţit i-a înmânat administratorei, în vârstă de 53 de ani, un bilet prin care îi cerea banii din casă.

”Femeia ar fi ripostat împingându-l pe bărbat şi a pus mâna pe cuţit, moment în care s-a tăiat la un deget. Bărbatul a fugit imediat fără a sustrage bunuri sau bani, iar în acest moment poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării şi localizării acestuia”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru tentativă la tâlhărie şi continuă cercetările pentru a-l identifica pe agresor.

Vă mai recomandăm să citiţi şi: 

Crimă pentru câţiva lei. Şi-a ucis cumnatul cu o lovitură de cuţit în inimă şi l-a rănit grav pe fratele acestuia

Casa ororilor în Austria. O româncă i-a înfipt un cuţit în stomac unei femei pe care-o îngrijea şi apoi a plecat să fumeze o ţigară

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite