Jaf la o sală de jocuri de noroc din Târgu-Jiu. Casieră ameninţată cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul care a comis jaful este căutat de poliţie                                                   Foto: Arhivă Adevărul
Bărbatul care a comis jaful este căutat de poliţie                                                   Foto: Arhivă Adevărul

Un jaf a avut loc sâmbătă, 26 februarie, la o sală de jocuri de noroc din municipiul Târgu Jiu. Oamenii legii sunt pe urmele făptaşului.

Agresorul a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit. 

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o sală de jocuri de noroc, o persoană necunoscută a sustras o sumă de bani angajatei.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, care au stabilit faptul că o persoană necunoscută de sex bărbătesc, în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă pe angajata societăţi, solicitându-i să-i dea banii din încasări, creând un prejudiciu de circa 9.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, poliţiştii continuând cercetările în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului“, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Primari speriaţi de facturile la gaze şi energie electrică. „Ne-am gândit să stingem lumina seara, la 11.00, şi să o pornim dimineaţa la 5.00”

Acţiune de strângere de ajutoare pentru refugiaţii ucrainieni, organizată de o parohie din Târgu Jiu

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite