Lecţie de circulaţie dată direct în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului şi Biroului Rutier s-au întâlnit în această săptămână cu peste 900 de copii şi elevi din grădiniţe, şcoli gimnaziale şi licee din municipiu şi judeţ pentru a le recomanda sfaturi preventive cu privire la circulaţia pe drumurile publice.

În prag de vacanţă, copii şi elevii de la grădiniţele nr. 1 şi 56, şcolile gimnaziale Viziru, „Vlaicu Vodă”, Lanurile şi „Radu Tudoran”, Şcoala Generală nr.2 „Fănuş Neagu”, Liceul cu Program Sportiv Brăila, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” şi Colegiul Naţional „Gh.Munteanu Murgoci” au primit vizita poliţiştilor de la Serviciul şi Biroul Rutier care le-au reamintit cele mai importante reguli de circulaţie pe drumurile publice şi că strada nu este spaţiu pentru joacă.

image
"Elevii au înţeles că trebuie să se deplaseze numai pe partea dreaptă a drumului şi să se asigure temeinic atunci când vor să traverseze, totodată poliţiştii atrăgându-le atenţia că nu au voie să mânuiască atelaje hipo, dacă nu au împlinit vârsta de 14 ani, să nu circule cu bicicleta pe drumurile publice şi pe unde au voie să se plimbe cu rolele sau cu bicicleta etc.", a declarat Doru Stăncună, de la Poliţia Rutieră.
image

   

image

Poliţiştii rutieri le-au amintit elevilor de ce este important ca fiecare participant la trafic să respecte regulile de circulaţie pe drumurile publice, indiferent dacă sunt şoferi, mopedişti, biciclişti sau pietoni şi, dacă vor să fie respectaţi, atunci trebuie să manifeste respect.

image
image
Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite