Hoţ de fier vechi surprins de poliţişti în trafic. Transporta aproape o tonă de deşeuri feroase cu o autoutilitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 29 de ani, din Vrancea, a rămas fără aproape o tonă de deşeuri feroase şi s-a ales cu o amendă usturătoare în contextul în care nu a putut face dovada că transporta legal marfa.

Pe 4 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila l-au oprit în trafic, pe şoseaua Râmnicu Sărat, pe un brăilean, în vârstă de 37 de ani, în timp ce transporta, cu ajutorul unei autoutilitare, material lemons, din specia fag, fără a îndeplini condiţiile legale de provenienţă şi de transport.

”Cantitatea de un metru cub de lemn a fost ridicată în vederea confiscării şi predată, pe bază de proces-verbal, Ocolului Silvic Lacu Sărat. Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţionat conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Duminică, 5 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce transporta deşeuri feroase cu o autoutilitară.

Întreaga cantitate de fier vechi, respectiv 967 de kilograme, a fost ridicată în vederea confiscării şi predată, pe bază de proces-verbal, unei societăţi comerciale de profil. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare totală de 2.500 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite