Era atât de beat, încât făcea ”opturi” în trafic. Şoferul turmentat a refuzat testarea alcoolscopică şi prelevarea de mostre biologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii rutieri au depistat trei şoferi băuţi în trafic într-o singură zi, toţi fiind cercetaţi acum pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Pe 5 ianuarie, poliţiştii gălăţeni au depistat în trafic trei conducători auto aflaţi sub influenţa alcoolului. Primul dintre aceştia, un bărbat, de 64 de ani, din judeţul Bacău, a fost depistat conducând o autoutilitară, pe D.N. 25, în comuna Independenţa. La testarea alcoolscopică, acesta a prezentat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al doilea conducător auto a fost surprins, la volanul autoturismului, pe raza comunei Frumuşiţa. Bărbatul, de 47 de ani, din municipiul Galaţi a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea înregistrată fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cel de-al treilea caz, poliţiştii au observat în trafic, pe raza comunei Fârţăneşti, un autoturism având o deplasare sinuoasă. După ce autoturismul a fost oprit, poliţiştii au identificat la volanul acestuia un bărbat, de 34 de ani, care emana halenă alcoolică.

”Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul prelevării de mostre biologice”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite