Femeie lovită mortal de o mașină în marșarier. Șoferul a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:

Un șofer de 31 de ani a lovit cu mașina o femeie de 55 de ani când efectua manevra de mers cu spatele. Victima a fost internată în spital, dar a decedat la scurt timp din cauza traumatismelor suferite.

Victima accidentului a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale FOTO arhivă Adevărul
Victima accidentului a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale FOTO arhivă Adevărul

Polițiștii au fost sesizați în seara zilei de duminică, 16 octombrie, cu privire la faptul că pe strada Prahovei din municipiul Brăila, o femeie este căzută pe partea carosabilă în urma unui accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, unde au identificat o femeie, în vârstă de 55 de ani, din Brăila, căreia i se acordau îngrijiri medicale.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Brăila, care, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Prahovei, ar fi efectuat manevra de mers înapoi, accidentând-o pe femeia în vârstă de 55 de ani, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență din Brăila, unde a decedat la scurt timp din cauza traumatismelor suferite. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice la spital.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Pieton lovit de un camion

Tot luni, 17 octombrie 2022, a avut loc alt accident rutier soldat cu moartea victimei. Un bărbat de 62 de ani a murit la Timișoara, lovit de un camion (cap tractor) care circula pe strada Andrei Șaguna din Timișoara. Accidentul a avut loc în jurul prânzului, iar potrivit polițiștilor pietonul a traversat strada prin loc nepermis.  

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nemarcat și nesemnalizat corespunzător,  moment în care a fost surprins și accidentat de către un cap tractor, condus de un bărbat de 55 de ani, care se deplasa dinspre strada Iosif Vulcan. În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul pietonului”, a transmis IPJ Timiș.

Potrivit polițiștilor, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite