Bătrână violată în propria casă de un recidivist. Fusese liberat condiționat în urma unui alt viol

0
Publicat:

Un bărbat din Brăila a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol şi violare de domiciliu. A pătruns în locuinţa unei femei de 82 de ani şi a obligat-o să întrețină raporturi sexuale.

Recidivistul a atacat-o pe bătrână în propria casă FOTO arhivă Adevărul
Recidivistul a atacat-o pe bătrână în propria casă FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi, pe 12 octombrie, de către o femeie cu privire la faptul că vecina sa, în vârstă de 82 de ani, din localitatea Tudor Vladimirescu a fost violată.  

„Din primele cercetări, a rezultat faptul că, în noaptea de 11 spre 12 octombrie, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din satul Tudor Vladimirescu, ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii, unde, prin constrângere, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Bărbatul a fost depistat de poliţişti în aceeași zi pe raza localităţii de domiciliu, iar după audiere, poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Joi, 14 octombrie, instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă a individulkui pentru 30 de zile.

De amintit este că bărbatul de 43 de ani nu este la prima ispravă de acest gen. Individul a fost liberat condiționat în luna august 2021 din executarea unei pedepse de 4 ani și 3 luni închisoare aplicată  de Judecătoria Brăila tot pentru viol.

Fapta a fost comisă în noiembrie 2017, când bărbatul a intrat în casă peste o altă bătrână, în vârstă de 84 de ani, din aceeași comună, care fusese diagnosticată cu Alzheimer. Ca să nu fie recunoscut, individul a întrerupt energia electrică în casă și a folosit lanterna de la telefon ca să pătrundă în imobil.

A batjocorit-o pe bătrână și s-a făcut apoi nevăzut. Avea să fie identificat ulterior ca autor al violului în urma testelor ADN.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite