Fată violată de un recidivist cu tupeu de interlop. Cum a reuşit să o determine să îi facă şi cumpărăturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O adolescentă din Brăila a fost constrânsă de un bărbat cu antecedente penale să îl însoţească sub ameninţarea unui briceag. Victima a avut nevoie de spitalizare în urma agresiunii sexuale, dar individul neagă comiterea faptei

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a trimis în judecată pe un bărbat din localitate, Vasile Robert Stoica, sub acuzaţia de viol. Pe 16 mai, bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, a mers cu un amic la o casă din Brăila unde ştia că locuieşte o femeie care se prostituează.

Pentru că nu a găsit-o, a scos dintr-un buzunar al gecii un cuţit tip briceag, pe care l-a deschis şi a început să gesticuleze cu el, iniţiind o discuţie cu mai multe persoane care se găseau acolo, printre care şi o adolescentă de 17 ani.

Potrivit anchetatorilor, brăileanul a început să se laude că este interlop, că are maşini şi agaţă fete de 18 – 19 ani. Pentru că se simţea ameninţată, fata a fost de acord să se deplaseze la o benzinărie pentru a-i cumpăra bere, suc şi cafea.

A avut nevoie de îngrijiri medicale

Ulterior, adolescenta a vrut să plece acasă, dar bărbatul a convins-o să meargă cu el pentru a-i cumpăra mamei sale un buchet cu flori.

“A convins-o să îl însoţească, un factor determinant în conduita victimei fiind şi acela că autorul era sub influenţa alcoolului şi că, deşi nu a ameninţat-o, ea cunoştea că avea asupra lui cuţitul, în buzunarul interior al gecii. După ce a cumpărat un buchet de flori (3 trandafiri), inculpatul s-a deplasat cu victima la un imobil din apropiere, sub pretextul că vrea să îşi schimbe  hainele, conducând-o până în faţa imobilului a cărui poartă de acces era larg deschisă, inculpatul cunoscând acest imobil întrucât locuise acolo. Ajungând în faţa imobilului respectiv, inculpatul S.V.R. a împins-o pe victimă în interior, apucând-o de haine, loc în care s-a comis violul”, a stabilit procurorul de caz.

Adolescenta a avut nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Vasile Robert Stoica a fost arestat preventiv, măsura fiind prelungită pe 3 august de Judecătoria Brăila. Bărbatul, care se află în în stare de recidivă postexecutorie, nu a recunoscut comiterea faptei.

Vă recomandăm să mai citiţi:

O fată concepută în urma unui viol şi-a răzbunat mama, la aproape 50 de ani de la comiterea odioasei fapte

Violată de tată, a fugit de acasă şi a abandonat şcoala. Celeilalte fiice bărbatul îi oferea bani pentru partide de sex

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite