Crima de la Brăila. Ce spune mama suspectului despre cuţitul cu lama de 17 centimetri ridicat de poliţişti de la ea de acasă | VIDEO

0
Publicat:

Joi, poliţiştii care anchetează uciderea doctoriţei stomatolog din Brăila au făcut percheziţii la domiciliul principalului suspect în acest dosar, dar şi acasă la mama acestuia, de unde au ridicat un cuţit cu lama de 17 centimetri, pe care urmează să îl analizeze.

Mama bărbatului suspectat de crima de la Brăila. Foto: captură video
Mama bărbatului suspectat de crima de la Brăila. Foto: captură video

Anchetatorii spun că se fac progrese în dosarul privind moartea prin înjunghiere a doctoriţei stomatolog din Brăila. În urma unor percheziţii pe care le-au făcut joi şi la domiciuliu principalului suspect, care a fost deja reţinut, dar şi la locuinţa mamei acestuia, în această ultimă locaţie a fost descoperit un cuţit rabatabil, cu lama de 17 centimetri, relatează Digi24.

Cuţitul a fost găsit deschis, într-o vitrină, în spatele unor ceşti, şi a fost ridicat de poliţişti pentru efectuarea expertizelor care vor stabili dacă acesta este sau nu arma crimei.

Mama suspectului a justificat prezenţa acestui cuţit spunând că i-a aparţinut soţului său, care, având probleme cu dantura, obişnuia să taie cu el legume. Ea îşi apără în continuare fiul şi spune că este nevinovat.

„Al meu, moșul, n-avea dinți. Era d-ăla, un bricegaș cu care-și tăia. Atâta s-a luat din cortul meu. Au bătut în poartă și eu le-am dat drumul la poartă normal. Veniți, intrați, căutați. Au fost 10 mașini. Jandarmi, poliție, criminaliști. Nu este, nu e vinovat. Băiatul meu e nevinovat”, le-a spus jurnaliştilor femeia.

Cu toate acestea, anchetatorii afirmă că toate indiciile de până acum conduc spre concluzia că el este autorul omorului.

„Vorbim despre un suspect care a acționat puțin haotic. Și-a schimbat vestimentația, neagă orice implicare în activitatea infracțională, dar probele îl contrazic. Minte în anchetă, el spune că nu a fost la Galați, în schimb anchetatorii au găsit șoferul de taxi care l-a transporat până acolo și acel om l-a recunoscut. Sunt imagini elocvente ale camerelor de supraveghere”, a declarat criminalistul Dan Antonescu.

La rândul său, Maricel Mihai, bărbatul reţinut în acest dosar, susține în continuare că este nevinovat şi spune că a mers la cabinetul stomatologic pentru că îl durea o măsea.

Fostul său avocat, Cornel Grigoriu, a precizat că urmează ca Maricel Mihai să fie testat în vederea stabilirii discernământului, o procedură obligatorie în cazurile de omor.

„Are punctul lui de vedere. Poliția, Parchetul au alt punct de vedere. De aceea s-a și dispus măsura arestării preventive, până când se mai limpezesc apele. Nu recunoaște asasinatul. În zilele următoare, suspectul va fi testat pentru discernământ, o procedură obligatorie în cazurile de omor”, a spus avocatul Cornel Grigoriu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite