Cine este presupusul criminal al dentistei din Brăila: bărbatul fusese eliberat din închisoare acum patru luni. Filmul crimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După patru zile de căutări, principalul suspect și posibilul criminal al medicului stomatolog din Brăila a fost prins și reținut pentru 24 de ore, după ce imagini cu acesta au fost trimite către Poliția Republicii Moldova.

foto barbat suspect pentru crima din Brăila
Principalul suspect pentru crima din Brăila a fost reținut FOTO Arhivă

Bărbatul în vârstă de 40 de ani din Brăila a fost prins și reținut de polițiști, și interogat. Potrivit procurorilor, el ar fi avut nevoie de doar 33 de secunde pentru a-și duce la capăt planul macabru, transmite stirileprotv.ro.

Bărbatul are un cazier bogat, fiind contamnat în trecut pentru fapte violente în Germania și Franța, și a fost eliberat din închisoare acum doar câteva luni, în martie.

În timp ce era audiat de anchetatori, bărbatul și-a prevalat dreptul la tăcere și a refuzat să își admită fapta de care este acuzat, însă oamenii legii susțin că probleme ADN găsite la locul faptei sunt suficiente ca bărbatul să fie incriminat, chiar și în lipsa unei confesiuni de vinovăție.

Bărbatul a fost prins de către polițiști pe o stradă din Brăila, și dus imediat la sediul poliției.

Înaintea deciziei de arestare pentru o perioadă de 30 de zile a suspectului principal în acest caz, familia sa a venit pentru a-i lua apărarea, creând un scandal monstru.

„Dânșii declară și spun că l-au luat de la poartă, din taxi. Noi nu suntem criminali, avem copii, noi am muncit. Nu putea să o omoare pentru un milion sau două milioane pentru o măsea. Nu se poate așa ceva”, a declarat mama suspectului principal al crimei de la Brăila, astfel aducând la cunoștința polițiștilor un detaliu esențial: cei doi se cunoșteau și aveau o legătură prealabilă.

Rudele bărbatului suspectat de comiterea acestei crime sunt revoltate și fac scandal în fața instanței. Ele susțin că totul este o mușamalizare și că nu există nicio dovadă clară împotriva bărbatului.

Oamenii susțin că bărbatul este acuzat pe nedrept din cauza antecedentelor sale, dar că acum nu mai este cazul.

De asemenea, familia suspectului afirmă că s-au întâlnit cu el în ultimele zile și insistă că bărbatul era cu ei la spital în momentul în care dentista a fost ucisă.

Bărbatul avea un plan bine stabilit

Anchetatorii afirmă că individul a avut nevoie de 33 de secunde pentru a-și finaliza planul. O cameră de supraveghere l-a surprins când a intrat în cabinetul stomatologic al unei femei de 41 de ani din Republica Moldova.

După ce s-a asigurat că victima era singură, a așteptat 2 minute afară, apoi a intrat din nou în clădire. Ulterior, a ieșit în fugă și s-a îndreptat pe jos spre gară.

Victima a fost găsită fără viață în vestiarul cabinetului în jurul orei 21:30.

„Este o crimă cu premeditare, în sensul că și-a premeditat fapta. A plecat de la Galați, a vrut să ducă în eroare, a plecat cu un taxi, a venit în Brăila, și-a schimbat hainele pe traseul până la cabinetul stomatologic, după ce a ieșit de acolo din nou și-a schimbat hainele, a urmat un traseu până-n zona gării și acolo și-a schimbat hainele, adidașii, haina cu care a fost îmbrăcat, le-a aruncat, le-am identificat”, a transmis Ionel Gâlcă, procurorul Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

De asemenea, anchetatorii iau în calcul o crimă realizată la comandă. 

Bărbatul de 40 de ani are mai multe condamnări la activ pentru fapte de violență în Germania și Franța. În martie, a fost eliberat înainte de termen dintr-o închisoare din țară, după ce a stat aproape 4 ani după gratii.

Între timp, arma crimei și telefonul victimei, singurul obiect luat din cabinet, nu au fost găsite.

Doctorița Marina Gavril urmează să fie înmormântată în Republica Moldova. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite