Ce pedeapsă a primit gălăţeanul care a jefuit o casă de schimb valutar cu un pistol de jucărie

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Bărbatul a intrat în casa de schimb valutar cu faţa acoperită şi sub ameninţarea unui pistol i-a cerut casierei să îi dea toţi banii. Ulterior, s-a dovedit că pistolul era de jucărie, iar individul furase 2.825 de euro.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe un gălăţean de 35 de ani la doi ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie. Potrivit anchetatorilor, individul a folosit un pistol de jucărie ca să o determine pe casiera unei case de schimb valutar din Brăila să îi dea banii din casă.

Incidentul a avut loc pe 19 decembrie 2021, la ora 13,45. O femeie a sesizat Poliţia municipiului Brăila că pe strada Calea Galaţi din Brăila, în incinta unei societăţi de schimb valutar, ar fi pătruns un bărbat care ar fi agresat-o pe angajata societăţii.

La faţa locului au ajuns imediat poliţişti ai Biroului Ordine Publică, aceştia imobilizându-l pe agresor. Atacatorul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani, din judeţul Galaţi.

„În urma controlului corporal, asupra gălăţeanului au fost găsite mai multe bancnote, urmând a fi stabilită suma totală. Angajata societăţii, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Brăila, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, preciza la acel moment IPJ Brăila.

După ce a fost percheziţionat, poliţiştii au descoperit că atacatorul se folosise de un pistol de jucărie ca să comită jaful.

”La data de 19.12.2021, în jurul orelor 13,30, inculpatul, având faţa acoperită, a pătruns în incinta unei case de amanet din municipiul Brăila, unde, prin folosirea de ameninţări cu un pistol de jucărie şi prin exercitarea de violenţe fizice, a sustras sumele de 2.825 euro şi 214 lei, provocându-i persoanei vătămate leziuni traumatice ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale, inculpatul fiind prins în flagrant de organele de poliţie”, au stabilit anchetatorii.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Focuri de armă şi atacuri cu săbii, pietre şi spray lacrimogen în apropierea unei săli de jocuri din Bacău

Câţi ani de închisoare a primit bărbatul care a terorizat un întreg oraş. Ataca femei în plină stradă, le tâlhărea şi le agresa sexual

Mai multe - Brăila

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite