Scandal de pomină la păcănele, terminat cu şicanare în trafic şi distrugere. „Arsenalul“ găsit în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorii scandalului au dosare penale FOTO Adevărul.ro
Autorii scandalului au dosare penale FOTO Adevărul.ro

Doi tineri au provocat un scandal de pomină într-o sală de jocuri electronice, iar după intervenţia agenţilor de pază de la o firmă i-au şicanat în trafic, urmărindu-i.

Un scandal de pomină s-a petrecut într-o sală de jocuri electronice situată într-un cartier din municipiul Piatra Neamţ, protagoniştii principali fiind doi tineri din judeţul Constanţa, veniţi în oraşul străjuit de culmile împădurite Pietricica şi Cozla în căutarea „norocului“. 

Au poposit la o sală de jocuri electronice, dar întâmplările ulterioare i-au adus într-o postură nedorită. Nu se ştie

dacă au câştigat ceva la „păcănele“, dar de certitudine este faptul că se vor întoarce în Neamţ, deoarece li s-au întocmit dosare penale, trebuind să se mai prezinte la audieri. 

Au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi urma să fie prezentaţi, pentru luarea unei măsuri preventive, magistraţilor de la Judecătoria Piatra Neamţ. În seara zilei de 6 mai 2022, constănţenii erau într-o  sală de jocuri de noroc, iar la un moment dat s-au manifestat violent. 

A fost solicitată firma care asigura paza, după care şi poliţiştii pietreni, semnalându-se că mai multe persoane au urmărit în trafic echipajul de intervenţie al societăţii de protecţie, provocând distrugeri ale autoturismului în care erau agenţii. 

„Investigaţiile au relevat faptul că, la data de 6 mai 2022, un echipaj al unei firme de pază a fost solicitat să intervină în incinta unei săli de jocuri de noroc, unde doi tineri în vîrstă de 23, respectiv 24 de ani, din judeţul Constanţa, au provocat scandal, tulburând ordinea şi liniştea pubică“, a comunicat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ. 

Cercetările au stabilit că cei doi constănţeni, după ce au fost scoşi din sala de jocuri, au adresat ameninţări echipei de intervenţie, după care au urmărit în trafic autoturismul cu care aceştia se deplasau. Apoi, folosindu-se de un obiect tăietor-înţepător, au  provocat distrugeri maşinii societăţii. 

La controlul efectuat asupra scandalagiilor, dar şi al autoturismului, poliţiştii au identificat un pistol neletal tip airsoft, mai multe butelii de gaz pentru acesta, o bîtă şi un obiect tăietor - înţepător. Toate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Constănţenii sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare. 

Vă mai recomandă să citiţi: 

Ursul care joacă Ascunsa cu jandarmii, terorizând un sat. Localnic: „E a doua noapte când nu dorm“

Deputatul acuzat de corupţie, la Apele Române, a fost achitat de judecători. Cum au justificat aceştia decizia

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite