Un botoşănean a dat în judecată statul român, după ce a fost ridicat de acasă cu mascaţii. Acesta se plânge că a fost reţinut ilegal de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul ar fi fost ridicat de mascati pentru lipsire de libertate FOTO Adevărul
Tânărul ar fi fost ridicat de mascati pentru lipsire de libertate FOTO Adevărul

Botoşăneanul a fost ridicat cu mascaţii de acasă  anul trecut şi a fost arestat pentru 24 de ore sub acuzaţia de lipsire de libertate şi lovire.  Procurorii l-au scos până la urmă de sub urmărire penală, iar bărbatul dă acum în judecată statul.

Simonel M., un tânăr din Botoşani a dat în judecată statul român după ce ar fi fost arestat fără să fie vinovat de poliţişti, anul trecut. Acesta a deschis deja acţiunea la Tribunalul Botoşani şi va cere şi daune statului român. 

În luna octombrie a anului 2013, Simonel M. a constatat că îi lipseşte din casă o sumă mare de

bani

image

. Acesta şi-a bănuit prietena de 18 ani că l-ar fi lăsat fără economii. A încercat să o convingă să recunoască fapta. 

Tânăra a stat acasă la Simonel M. mai multe ore. După ce a plecat fata s-a dus şi l-a reclamat pe bărbat la poliţie pentru lipsire de libertate. În luna decembrie a anului trecut, Simonel M. a fost ridicat de mascaţi. 

Ar fi stat în arest 24 de ore sub acuzaţia de ameninţare,lovire şi alte violenţe. În cele din urmă procurorii au dat rezoluţie şi l-au scos de sub urmărire penală. La începutul acestui an, Simonel M. a decis să dea în judecată statul român pentru reţinere ilegală timp de 24 de ore.

citiţi şi:

FOTO Patronul unei cafenele din Capitală protestează faţă de „instituţiile inapte ale statului“ plantând roşii şi porumb pe bulevard

Fiica lui Marcel Ţundrea cere despăgubiri de 12 milioane de euro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite