Trei  angajaţi ai societăţii Urban Serv, au daţi afară, după ce, au fost prinşi băuţi la serviciu

0
0
Cei trei au ramas fara loc de munca din luna ianuarie FOTO Adevarul
Cei trei au ramas fara loc de munca din luna ianuarie FOTO Adevarul

Doi măturători stradali şi un dispecer, au fost puşi pe liber, după ce, au fost imprudenţa de a consuma băuturi alcoolice în timpul orelor de lucru.

Unul din cei trei disponibilizaţi, angajat cu studii superioare, a fost prins, sub influenţa băuturilor alcoolice, chiar de directorul societăţii Urban Serv, Simion Drelciuc. Acesta se afla la dispecerat în una din nopţile din perioada, când, în Botoşani erau mai problemedin  cauza zăpezii.  

Ceilalţi doi, măturători stradali, au fost prinşi de şeful, în timpul în care trebuiau să facă curat în sectorul lor, consumând băuturi alcoolice într-un bar.

Mi-a părut rău ca om, nu ca director, dar nu pot admite ca o persoană să se prezinte la serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice. Mai ales, că unul dintre ei avea şi studii superioare. La momentul respectiv, era dispecer într-o noapte în care era foarte multă zăpadă. Nu erau la prima abatere disciplinară, din acest motiv am şi recurs la aceasta sancţiune drastică, a declarat directorul societăţii Urban Serv, Simion Drelciuc.  
Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite