Hoţi de locuinţe, reţinuţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii ar putea să-şi petreacă după gratii următoarele 29 de zile FOTO: adevarul.ro
Hoţii ar putea să-şi petreacă după gratii următoarele 29 de zile FOTO: adevarul.ro

Poliţiştii de investigaţii criminale au descins în locuinţele spărgătorilor de case din zona Urziceniului.Oamenii legii au reţinut un tânăr de 27 de ani, presupusul autor al mai multor furturi din locuinţe înregistrate anul trecut.

Oamenii legii au efectuat un număr de cinci percheziţii domiciliare pe raza comunei Manasia. În urma descindferilor au descoperit mai multe bunuri ce provenau din mai multe locuinţe prădate de hoţi anul trecut.

TOate indiciile cu privire la comiterea furturilor i-au condus pe poliţişti la uşa unui tânăr de 27 de ani din Urziceni, principalul suspect în această speţă.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat Judecătoriei Urziceni cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale a suspectului în cauză.

Tot astăzi, au fost duşi în faţa instanţei de judecată şi doi tineri de 26 şi 18 ani ani Scânteia. Acuzaţia este idedinciă celei emisă pe numele tânărului din Urziceni: furtul calificat.

Din verificări s-a stabilit faptul că cei doi făptuitori, însoţiţi de un minor de 15 ani au pătruns atât în incinta unei societăţi comerciale cât şi în două locuinţe situate pe raza comunei Scânteia de unde au sustras mai multe bunuri.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%, urmând să fie predat părţilor vătămate.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite