Şofer periculos, căutat o zi întreagă de poliţişti: a fugit după ce a izbit cu maşina un gard şi un alt autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Botoşani pe şoseaua către Iaşi FOTO botosaninecenzurat.ro
Accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Botoşani pe şoseaua către Iaşi FOTO botosaninecenzurat.ro

Un şofer din Botoşani a pus pe jar o zi întreagă poliţiştii din Botoşani. În această dimineaţă a lovit violent cu maşina un gard şi un alt autoturism staţionat la ieşirea din municipiul Botoşani.

Astăzi dimineaţă, un şofer din Botoşani care venea dinspre municipiul Botoşani şi se îndrepta către Iaşi a pierdut brusc controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de gardul unei case de la marginea drumului. 

Din gard maşina, un Wolkswagen Transporter a ricoşat într-un alt autoturism staţionat la marginea drumului, dar în care se aflau două persoane

Dat în urmărire

După ce a provocat accidentul, şoferul a fugit imediat, abandonând maşina. Pasagerul din dreapta al maşinii lovite a fost rănit.  A fost căutat aproape toată ziua de poliţiştii botoşăneni. 

Aceştia au ridicat şi maşina şoferului fugar. În cele din urmă, şoferul fugar s-a predat poliţiştilor. Acesta le-ar fi explicat agenţilor că băuse cu o seară înainte şi i-a fost frică că rezultatul testului etilotest ar fi putut ieşi  pozitiv. 

Testat de agenţi, rezultatul a fost negativ, dar bărbatul care are 27 de ani şi este din Tudora, va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa, fuga de la locul accidentului şi sustragere de la recoltarea probelor biologice în vedere stabilirii alcoolemiei.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Suciu de Sus: Cu căruţa pe mijlocul drumului. Nu a mai văzut bine traseul din cauza alcoolului

Comisar şef din cadrul Poliţiei Sibiu, condamnat la 6 luni de închisoare cu amânare după ce s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident



Peste 600 de accidente rutiere grave s-au produs anul trecut în Capitală. În urma acestora au murit 61 de persoane

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite