Un şofer neatent a băgat în spital doi poliţişti locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii implicaţi în accident se îndreptau spre Piaţa Centrală, unde aveau o misiune. Foto: GSDG
Poliţiştii implicaţi în accident se îndreptau spre Piaţa Centrală, unde aveau o misiune. Foto: GSDG

Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Cezar la intersecţia cu strada Traian. Un şofer în vârstă de 66 de ani nu a ţinut cont de indicatoarele de circulaţie şi a intrat în coliziune cu o maşină a Poliţiei Locale Galaţi

Graba unui şofer sexagenar a trimis astăzi pe patul de spital doi oameni ai legii. În momentul în care a ajuns pe strada Cezar, la intersecţia cu strada Traian, conducătorul auto nu a respectat semnificaţia indicatorului Stop şi a intrat în coliziune cu maşina Poliţiei Locale.

În urma impactului, şeful Secţiei 5, în vârstă de 34 de ani, care se afla la volan a suferit leziuni. De asemenea, pasagera din dreapta faţă, o femeie în vârstă de 33 de ani a fost grav rănită.

Cele două victime lucrează la Secţia 5 Poliţie Locală iar în momentul producerii accidentului, acestea se îndreptau spre Piaţa Centrală, unde aveau o misiune.

„Poliţiştii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Iulian Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite