Situație revoltătoare la Spitalul de Urgență din Botoșani: bătrân mort pe hol, fără ca cineva să-l observe câteva ore

0
Publicat:

Un bătrân, în vârstă de 87 de ani, a murit pe holul Spitalului de Urgență din Botoșani, fără ca vreo persoană să-l observe timp de câteva ore. Tragicul incident a avut loc în miezul nopții, după ce bărbatul a părăsit salonul în care se afla internat și a coborât trei etaje, până la parterul unității medicale.

Bătrânul a murit pe holul Spitalului de Urgență din Botoșani. Foto: Arhivă
Bătrânul a murit pe holul Spitalului de Urgență din Botoșani. Foto: Arhivă

Bătrânul era internat de trei zile și acuza insuficiență respiratorie. 

Un infirmier a dat peste bărbatul mort pe coridorul de la parter joi dimineața, 23 martie, aproximativ la ora 5. Însă, cu trei ore înainte de a fi găsit mort, o asistentă medicală îi administrase tratamentul.

Autoritățile investighează cazul și sunt verificate și alte întâmplări, precum este cazul unei femei din aceeași unitate spitalicească, care a telefonat la numărul unic pentru apeluri de urgență fiindcă o altă persoană din același salon acuza dureri, însă personalul medical nu îi oferea atenție. 

Fiind întrebată de un reporter ȘtirileProTv. când a părăsit bărbatul etajul, Doina Cabă, manager al Spitalului de Urgență din Botoșani, a afirmat: „Nu pot spune cu exactitate”. 

Pacientul era chiar bunicul directorului medical al unităţii sanitare și era internat pe secția de unde o pacientă a sunat recent la 112 pentru că personalul nu reacționa la strigătele colegei de salon. 

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite