Sex în grup între liceeni. Trei elevi şi-au făcut de cap chiar în faţa colegilor într-un grajd dezafectat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceeni au făcut sex în incinta liceului FOTO botosaneanul.ro
Liceeni au făcut sex în incinta liceului FOTO botosaneanul.ro

Trei elevi din Botoşani au făcut sex în grup chiar sub ochii uimiţi ai colegilor. Aceştia şi-au făcut de cap în incinta unor grajduri dezafectate. Se pare că tânăra care a participat la orgie are probleme psihice, iar cei doi băieţi, tulburări de comportament.

Orgie în toată regula într-un liceu din judeţul Botoşani. Doi băieţi şi o fată au făcut sex chiar în apropierea şcolii sub privirile şocate ale celorlalţi elevi. 

Partida de sex ar fi avut  loc între elevii ai Liceului Tehnologic Special ”Ion Pillat” din municipiul Dorohoi, protagoniştii având vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, fiind elevi în clasa a XI a.

Sex în trei la grajduri

Incidentul ar fi avut loc pe 7 ianuarie, imediat după vacanţă. Elevii de la liceul din Dorohoi, sunt copii cu cerinţe speciale sau cu handicap. 

O tânără de 21 de ani, elevă în clasa a XI a care ar avea probleme psihice a fost atrasă de doi băieţi cu probleme comportamentale, la grajdurile dezafectate din afara incintei şcolii. 

Tinerii ar fi întreţinut raporturi sexuale în trei, martori fiind colegii care le-au luat urma. Se bănuie că partida de sex a fost filmată. 

Anchetă la şcoală

În urma acestui incident de care au aflat abia după două zile, cei din conducerea şcolii au demarat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat. ” Am deschis o anchetă internă. Fata suferă şi de deficienţe psihice, pe când băieţii prezintă doar probleme de comportament.”, afirmă Gabriela Apetrei directorul liceului. 

Tinerii care sunt bănuiţi că au participat la orgie au fost integraţi într-un program de consilieri psihologică. Conducerea liceului neagă că ar exista filmări ale orgiei.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Prinţul Andrew, acuzat în SUA de relaţii sexuale cu o minoră; Palatul Buckingham respinge acuzaţiile

Cele mai scandaloase coperte de albume: sexul, nuditatea şi extravaganţa au dus la interzicerea imaginilor

Tabloidul „The Sun“ renunţă la pozele topless de la „pagina 3“, după 44 de ani: „Publicaţia arăta că femeile sunt aici de decor“

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite