Se cere arestarea medicului acuzat de indiferență în cazul gravidei moarte la Botoșani după o noapte de chin

0
Publicat:

Avocata familiei Alexandrei Ivanov, tânăra moartă în chinuri la Maternitatea Botoșani, cere arestarea medicului de gardă, acuzat că a tratat-o cu indiferență toată noaptea. Medicul respectiv ar fi încheiat deja un contract de partaj cu soțul pe toate bunurile deținute.

Tânăra care a murit în Maternitatea Botoșani FOTO Adevărul
Tânăra care a murit în Maternitatea Botoșani FOTO Adevărul

Avocata familiei Alexandrei Ivanov, tânăra de 25 de ani care a murit în Maternitatea Botoșani, în luna august, cere arestarea medicului de gardă, acuzat de indiferență. Geanina Poroșnicu, avocata familiei Ivanov a declarat că această măsură se impune mai ales după ce medicul respectiv a încheiat deja un act de partaj al bunurilor, cu soțul său, bunuri care trebuiau să se afle sub sechestru asigurator în cadrul anchetei penale declanșate în cazul morții Alexandrei.

„Vom cere arestarea preventivă a suspectei și anularea contractului de partaj efectuat după comiterea faptei și în curs de cercetare penală”, a precizat Geanina Poroșnicu. 

Partaj făcut după „cazul Alexandra”

Conform publicației botosaneanul.ro, medicul de gardă din noaptea în care Alexandra Ivanov ar fi fost lăsată să se chinuie în jur de șapte ore, fără să se intervină, ar fi făcut partajul cu soțul, în luna septembrie, după o serie de neînțelegeri familiale, provocate chiar de această situație. Adică o bună parte din bunurile medicului au trecut la soț.

Aceeași publicație, spune că cele două autoturisme ale medicului au fost vândute recent. Medicul s-ar fi și mutat din orașul Botoșani, tocmai fiindcă s-ar teme de reacția oamenilor revoltați de acest caz.

Alexandra Ivanov a murit în luna august după ce a ajuns la Maternitatea Botoșani cu dureri abdominale severe și sângerări. Tânăra de 25 de ani era însărcinată cu al patrulea copil. I s-au făcut investigațiile inițiale, s-a constatat că are o sarcină oprită din evoluție, dar timp de șapte ore nu s-a intervenit în cazul Alexandrei. Și asta în condițiile în care tânăra dădea cu disperare mesaje medicului de gardă acuzând dureri mari.

Dimineața, Alexandra a intrat în stop cardio-respirator și a decedat. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, medicul de gardă fiind anchetat. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite