Se anunţă ninsori abundente, vânt şi polei la Botoşani. Judeţul intră sub incidenţă de cod galben

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vin ninsorile în judeţul Botoşani. Meteorologii au emis un cod galben de ninsori pentru începutul săptămânii viitoare. Autorităţile au intrat din nou în alertă, fiind supravegheate în principal drumurile din nordul judeţului.

Administraţia Naţională de Meteorologie au emis avertizare de cod galben pentru ninsori,vânt şi polei pentru cea mai mare parte a ţării. Codul galben intră în vigoare începând cu duminică 28 decembrie şi va fi menţinut până pe 29 decembrie, ora 23.00. Judeţul Botoşani va fi afectat de ninsori dar şi de viscol din zona estică. 

Dealtfel cea mai importantă temere a autorităţilor din Botoşani este viscolul, care a blocat ani la rând principalele artere judeţene şi naţionale din judeţ. ”Toţi factorii de decizie şi mai ales toţi cei care se ocupă cu deszăpezirea şi situaţii de urgenţă vor fi la datorie. 

Bazele sunt pregătite pentru intervenţie şi au toate dotările necesare”, spune prefectul Costică Macaleţi. La Botoşani a mai nins în reprize, în luna noiembrie şi la începutul lunii decembrie, când omătul s-a depus în straturi consistente.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

FOTO Prima zăpadă în Craiova. Oltenia a intrat sub cod galben de ninsori

Cod galben de ninsori şi vânt în 31 de judeţe din ţară şi în Capitală

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite