Revelion în stradă la Botoşani. Primăria a pregătit distracţie şi focuri de artificii pentru toţi cei care vor să petreacă în aer liber noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi anul acesta va fi organizat Revelion în stradă la Botoşani FOTO botosaneanul.ro
Şi anul acesta va fi organizat Revelion în stradă la Botoşani FOTO botosaneanul.ro

Trecerea în noul an va fi marcată şi la Botoşani printr-o petrecere în stradă. Primăria a tocmit deja artişti locali dar şi naţionali, pentru a evolua pe scena amplasată în centrul oraşului. Petrecerea va fi însoţită de focuri de artificii.

Revelioanele în stradă sunt o tradiţie la Botoşani în ultimii 20 de ani. Şi la hotarul dintre 2015 şi 2016, botoşănenii au ocazia să danseze şi să petreacă noaptea dintre ani în centrul municipiului Botoşani. 

Primăria a organizat deja Revelionul în stradă şi au selectat deja artiştii care vor încinge atmosfera înainte de numărătoarea inversă de la miezul nopţii. Petrecerea va avea loc ca în fiecare an în Piaţa Revoluţiei, în apropierea Primăriei municipiului Botoşani. 

Programul este următorul. De la 20.30 până la ora 21.20, vor urca pe scena amplasată în Piaţa Revoluţiei cântăreţi de muzică populară printre care Alin Gaidur, Anda Scutelnicu, Brânduşa Covalciuc Ciobanu. 

De la 21.20 până la 22.00 va concerta trupa Chatarsis urmată pe scenă de Gelu Graur Band. De la 22.40 va urma show-ul lui Alex Velea, continuat de la 23.20 de Andreea Bănică iar după focul de artificii de la mizeul nopţii de concertul Francescăi. Distracţia oferită de Primărie va dura până la ora 1.00. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Revelion 2016 în stradă la Cluj-Napoca: de la „The Asteroid Galaxy Tour”, la „Viţa de Vie”

Unde va avea loc singura petrecere de Revelion organizată în aer liber din Bucureşti

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite