Protest anti-mască în nordul Moldovei. Zeci de părinţi susţin că purtarea măştii la şcoală poate afecta sănătatea copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de părinţi a organizat un protest anti-mască în faţa Primăriei din municipiul Dorohoi. Aceştia sunt nemulţumiţi că elevii trebuie să poarte mască la şcoală şi se declară îngrijoraţi de efectele nocive ale acesteia asupra sănătăţii copiilor.

Un grup de 35 de persoane, mame cu copii , au protestat în faţa Primăriei Dorohoi împotriva purtatului măştilor sanitare la şcoală sub sloganul ”Stop masca în şcoli”. Protestul a fost iniţiat de o angajată a unui salon de înfrumuseţare din oraş, care a declarat unei publicaţii locale că este îngrijorată de efectele purtatului măştilor la şcoală. 

„ Lucrez într-un salon de înfrumuseţare şi am foarte multe cliente care s-au plâns. Toate sunt foarte supărate, revoltate şi nu sunt de acord cu purtarea măştii în şcoală.Copiii vin acasă cu dureri de cap, cu stări de vomă, dureri de urechi cauzate de şiretul măştii, vin acasă foarte obosiţi şi spun că nu mai vor să meargă la şcoală. Îmi doresc să se alăture protestelor viitoare medicii şi profesorii pentru că şi ei suferă din această cauză dar şi cât mai mulţi părinţi să ni se alăture. ”, a precizat Andreea Fetcu pentru realitateadorohoiana.ro.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Pandemia Covid-19. Proteste anti-restricţii la Madrid

Politician britanic: „Lockdown, cea mai distructivă metodă de intervenţie într-o pandemie!“

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite