Poleiul şi zăpada fac ravagii pe şoselele din nordul extrem. Nouă accidente în 48 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident grav în Vorona FOTO Radar Botosani Oficial
Accident grav în Vorona FOTO Radar Botosani Oficial

Poleiul şi zăpada au făcut ravagii în judeţul Botoşani. În doar două zile, au fost înregistrate nouă accidente rutiere din cauza carosabilului alunecos. Totodată mai mulţi botoşăneni au ajuns la spital cu fracturi după ce au alunecat pe stradă.

De 48 de ore, iarna şi-a intrat în drepturi la Botoşani. Ploaia şi ninsoarea alternează iar drumurile s-au acoperit cu polei. De altfel, Botoşaniul s-a aflat şi sub incidenţă de cod galben pentru polei şi burniţă.

 Din această cauză în ultimele două două zile au fost înregistrate nu mai puţin de nouă accidente rutiere, pe zone cu carosabil acoperit cu zăpadă sau polei. Majoritatea au fost uşoare, reprezentând, mai ales, ieşiri în decor sau autoturisme răsturnate lateral în şanţuri. 

Joi seară a avut loc, însă, şi un accident grav, pe raza comunei Vorona, două autoturisme ciocnindu-se frontal. Trei persoane au ajuns de urgenţă la spital. Poleiul şi gheaţa au dat bătăi de cap şi pietonilor. Mai mulţi botoşăneni au ajuns la spital cu fracturi, după ce-au căzut fie în faţa blocului sau pe stradă, fie în curte. Pentru că nu au intervenit prompt şi nu au curăţat de zăpadă drumurile, două firme însărcinate cu deszăpezirea în judeţ au fost amendate de Poliţia Rutieră cu peste 17.000 de lei. 

Vă recomandăm să citiţi şi :

Meteorologii anunţă precipitaţii, intensificări ale vântului şi polei, până miercuri seară. Cod galben de ninsori abundente în mai multe zone ale ţării

Prognoza meteo. Vremea se schimbă radical. Ce ne aşteaptă după episodul de iarnă severă

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite