Bistriţa-Năsăud: O femeie a fost lovită mortal de o maşină condusă de un şofer de 22 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

O femeie de 52 de ani din localitatea Piatra, judeţul Bistriţa-Năsăud, a decedat, joi dimineaţă, după ce a fost accidentată de maşina unui consătean în vârstă de 22 de ani, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), preluate de Agerpres. Accidentul a avut loc pe drumul naţional 17D.

„Din primele date, un şofer de 22 de ani din Piatra, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 17D, pe direcţia Beclean spre Salva, a accidentat o femeie de 52 de ani din aceeaşi localitate, care se deplasa în calitate de pieton. În urma intervenţiei echipajelor medicale şi aplicării protocoalelor de resuscitare, femeia a fost declarată decedată", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud au intervenit la locul accidentului, unde au găsit victima în stop cardio-respirator, relatează publicaţia locală TimpOnline.  Deşi paramedicii au început imediat aplicarea protocolului de resuscitare, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite