Echipaj de Poliţie atacat de un tânăr drogat. A mai distrus două maşini înainte să fie încătuşat

0
0
Tânărul a fost încătuşat FOTO botosaneanul.ro
Tânărul a fost încătuşat FOTO botosaneanul.ro

Un tânăr drogat cu amfetamină a spart cu pumnul geamul unei maşini de poliţie, aflată în patrulare. Bărbatul a mai distrus două autoturisme înainte să fie imobilizat de oameni legii.

Un incident grav a avut loc miercuri după-amiază, 10 august, în municipiul Botoşani. Un tânăr a atacat maşina în care se afla un echipaj de Poliţie în patrulare. 

Totul a pornit când tatăl botoşăneanului a cerut ajutorul Poliţiei. Mai precis, un echipaj aflat cu maşina în patrulare a fost oprit de un bărbat din comuna Todireni şi le-a cerut ajutorul oamenilor legii fiindcă are probleme cu fiul său. La scurt timp, de maşina poliţiei s-a apropiat fiul bărbatului, în vârstă de 26 de ani, şi a lovit violent geamul din dreapta al autospecialei de poliţie. Unul dintre poliţişti a fost rănit. 

Ulterior, tânărul s-a dus şi a mai spart geamul lateral la încă două maşini parcate. Echipajul atacat a cerut întăriri. Botoşăneanul agresiv a fost prins şi încătuşat. 

Având în vedere starea de agitaţie şi comportamentul acestuia, în urma testării cu aparatul Drugtest, poliţiştii şi-au dat seama că acesta consumase droguri de mare risc, mai precis amfetamină. Tânărul este cercetat pentru ultraj şi distrugere.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Pericol public pe şosele. Şofer drogat cu metamfetamină, incoerent la volan

Şofer drogat cu canabis, surprins pe A1. Poliţia Sibiu: „În maşină s-a găsit materie vegetală suspectă“

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite