Curăţenie de peste 600.00o de euro la Botoşani. Firma de salubrizare a oraşului vrea să cumpere echipamente moderne de spălat străzile şi cărat gunoiul

0
0
Firma de salubrizare din Botoşani vrea să investească în utilaje FOTO Adevărul
Firma de salubrizare din Botoşani vrea să investească în utilaje FOTO Adevărul

Firma de salubrizare a Botoşaniului vrea să scape de rablele din parcul auto şi se pregăteşte să investească în echipamente de curăţenie. Şefii firmei Urban Serv vor să cumpere utilaje de curăţenie şi deszăpezire de peste 600.000 de euro.

Urban Serv, firma de salubrizare care face curat pe străzile municipiului Botoşani, va face investiţii consistente în utilaje pentru salubrizare. 

Mai precis, Simion Drelciuc, şeful Urban  Serv spune că va împrumuta de la bancă pentru a cumpăra utilajele necesare. Este vorba de 600.000 de euro ”Vrem să contractăm un credit şi cu cei mai avem noi putem cumpăra utilaje noi. Dorim în primul rând să înlocuim acel parc auto cu tractoare vechi”, spune Drelciuc. 

Totodată şeful Urban Serv explică pe ce vrea să cheltuie banii. Ar fi vorba de o serie de utilaje pentru curăţatul străzilor în special, moderne după modelul vest-european şi cu eficienţă sporită. 

„În primul rând vrem să cumpărăm utilaje pentru zona carosabilă, urmând să fie făcute achiziţii şi pentru trotuare. Vrem să achiziţionăm nişte multifuncţionale care să poată fi setate şi pe care să le putem folosi de la măturat strada până la îndepărtat zăpada”, precizează Drelciuc. Totodată se pune problema achiziţionării de utilaje pentru căratul zăpezii şi deszăpezire, dar pe o altă linie de finanţare. 

 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Tarife majorate la salubritate stradală şi menajeră în Baia Mare. Propunerea societăţii Drusal, respinsă de aleşii locali

Cum va fi salubrizat Bucureştiului: se desfiinţează ghenele din blocuri şi se construiesc insule de colectare pentru gunoaie

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite