Crimă de la o duşcă de spirt medicinal. Un bărbat şi-a omorât cu bestialitate prietenul de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patima alcoolului a băgat în mormânt un botoşănean, iar pe un altul în puşcărie. Doi priteni de pahar s-au încăierat se pare de la o sticlă de spirt medicinal. Unul dintre aceştia şi-a omorât cu bestialitate partenerul de beţie.

La sfârşitul săptămânii trecute doi botoşăneni din satul Dumeni, comuna George Enescu, se pare vechi prieteni de pahar s-au întâlnit să se cinstească. Cum nu aveau prea mulţi

bani

image

la dispoziţie, au cumpărat de la magazinul din sat o sticlă de spirt medicinal. 

După ce s-au ameţit bine, au început să se certe, probabil de la băutură. Conflictul ar fi fost tranşat de unul dintre cei doi, Mihai Sandu de 51 de ani, care şi-a bătut prietenul de beţie cu ce i-a căzut la îndemână. Doborâtă la pământ victima nici nu a mai avut timp să se apere de ploaia de lovituri.  

După ce şi-a potolit furia, Mihai Sandu ar fi plecat acasă să doarmă. Pritenul său de pahar a murit însă în urma loviturilor primite, au constatat procurorii botoşăneni.  Poliţiştii l-au reţinut pe Mihai Sandu, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani îl cercetează pentru infracţiunea de omor. Acesta a fost reţinut timp de 24 de ore, urmând să fie propusă reţinerea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

citiţi şi:

Trei bărbaţi din judeţul Bihor au murit după ce au băut spirt medicinal

La Botoşani femeile beau cot la cot cu bărbaţii. „În fiecare seară beau cam o sticlă de votcă“

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite