Copil de doi ani în stare gravă. A căzut într-o cadă cu apă clocotindă

0
0
Copilul a fost dus de urgenţă la spital FOTO botosaninews.ro
Copilul a fost dus de urgenţă la spital FOTO botosaninews.ro

Un copil de doi ani  din Botoşani a fost transferat în stare gravă la Iaşi după ce a căzut într-o cadă cu apă fierbinte. Micuţa are arsuri pe aproape un sfert din suprafaţa corpului.

Astăzi dimineaţă, în comuna Mihai Eminescu, din judeţul Botoşani, a avut loc un incident tragic. O fetiţă de numai doi ani a suferit arsuri grave după ce a căzut într-o cadă cu apă fierbinte. Mama fetiţei a încălzit apă într-o oală pentru a-i face baie micuţei. A turnat apa clocotită într-o vană pentru copii şi se pregătea să o potrivească cu apă mai rece, pentru a fi suportabilă. Fetiţa s-a rostogolit însă de pe pat şi a căzut direct în vana cu apă clocotită. A fost scoasă imediat de mamă iar tatăl acesteia a dus-o rapid la spital. Medicii botoşăneni au constatat că fetiţa are arsuri pe aproape un sfert din suprafaţa corpului, arsuri de gradul II-III şi au decis transferul acesteia la Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Incendiu devastator într-o localitate din Teleorman. Un bărbat a murit şi o femeie a suferit arsuri pe aproape tot corpul

Căpitanului naţionalei Norvegiei, rănit grav în noaptea de Revelion! Accidentul stupid îi pune cariera în pericol

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite