Ce a păţit un adolescent din România din cauza jocurilor pe calculator. A stat peste şase ore în faţa monitorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescentul a jucat 6 ore fără întrerupere FOTO unimedia.info
Adolescentul a jucat 6 ore fără întrerupere FOTO unimedia.info

Un copil din judeţul Botoşani a ajuns la spital după ce s-a jucat prea mult pe calculator. Acesta a fost internat în spital după ce a leşinat efectiv în faţa computerului.

Astăzi la prânz, un adolescent de 14 ani a fost adus în stare de inconştienţă la spital, după ce a leşinat în faţa computerului. Băiatul a fost internat de urgenţă pe Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean ”Mavromati”. Copilului i s-a făcut rău din cauza epuizării. Propriu-zis acesta s-a jucat pe calculator 6 ore fără întrerupere în timp ce părinţii acestuia erau la muncă. 

La spital, adolescentul a fost investigat şi de un specialist în neuropsihiatrie pediatrică. S-a ajuns la concluzia că acesta nu este dependent de jocurile pe computer dar că s-a instalat o stare de epuizare din cauza numărului prea mare de ore petrecute în faţa monitorului. 

” Acesta a ajuns la spital cu o stare lipotimică şi când am stat de vorbă cu el mi-a spus că s-a jucat în faţa calculatorului mai bine de şase ore. Nu era o dependenţă de calculator pentru că era un copil care avea şi alte activităţi extraşcolare”, a precizat medicul primar neuro-psihiatru Laura Jijie. Adolescentul va fi supus investigaţiilor medicale. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Adolescenta genială care pictează şi performează la Informatică. Îşi va folosi talentul ca să creeze personaje şi scene pentru jocuri pe calculator

Din ce în ce mai mulţi părinţi îşi trimit copiii în centre de dezintoxicare din cauza dependenţei de Fortnite, cel mai popular joc video al momentului

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite