Caz şocant la Botoşani. O femeie a fost găsită carbonizată pe un câmp. Familia crede că a fost ucisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost găsită pe câmp FOTO botosaneanul.ro
Femeia a fost găsită pe câmp FOTO botosaneanul.ro

O femeie, din Botoşani, dispărută, de vineri, de acasă a fost găsită la începutul acestei săptămâni carbonizată într-un stufăriş. Cazul este ciudat, fiind luată în calcul varianta sinuciderii dar şi a crimei prin incendiere.

O femeie de 43 de ani din comuna Tudora, judeţul Botoşani, a avut parte de un sfârşit cumplit. Cadavrul acesteia a fost găsit carbonizat într-un stufăriş, la marginea câmpului. 

Sinucidere sau crimă

Totul a început cu dispariţia femeii. Vineri, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Sâmbătă, familia femeii a raportat dispariţia la Poliţie. Au urmat trei zile de căutări în care au fost angrenaţi poliţişti, jandarmi, pompieri dar şi voluntari. În cele din urmă, la 8 kilometri de casa femeii, într-un stufăriş, jandarmii i-au găsit trupul carbonizat. 

Oamenii legii spun că familia persoanei decedate nu era una cu probleme, şi nimeni nu pare să-şi explice sfârşitul tragic al femeii. Oamenii legii, din primele cercetări iau în calcul varianta sinuciderii. Pe de altă parte familia femeii incendiate cred că a fost victima unei crime odioase, mai ales că, spun aceştia, nu ar fi avut motive să-şi pună capăt zilelor. Femeia era căsătorită şi avea doi copii.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Ce-a găsit să reproşeze secretarul de stat MAI Bogdan Despescu în cazul unei rable de poliţie care a ars pe Calea Victoriei: avea mocheta murdară!

Barcelona. Noi confruntări violente între susţinători ai rapperului Pablo Hasel şi forţele de ordine: Cel puţin zece arestări

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite