Caz şocant la Botoşani. Cadavrul unei femei a zăcut două ore în curtea spitalului fără ca cineva să intervină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unei botoşănence a zăcut două ore în curtea Spitalului Judeţean ”Mavromati” până să  fie sesizat decesul. Femeia a murit, cel mai probabil, din cauza frigului, chiar în apropierea unităţii de terapie mobilă a spitalului.

 Marţi, în curtea Spitalului Judeţean ”Mavromati” din municipiul Botoşani a fost înregistrat un incident şocant, arată  publicaţia ”Monitorul de Botoşani”. Mai precis, cadavrul unei femei de 61 de ani a zăcut două ore în curtea spitalului până când un angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a sunat la 112, se precizează în articolul de pe monitorulbt.ro

Femeie moartă învelită cu pături în curtea spitalului

Femeia a decedat în curtea spitalului chiar în apropierea Unităţii Mobile de Terapie Intensivă, arată monitorulbt.ro. Soţul femeii, un bărbat de 64 de ani, a semnalat decesul. Ambii erau cunoscuţi ca persoane fără adăpost. Bărbatul ar fi cerut ajutorul unui şofer pentru a-i duce cadavrul acasă. Martorii oculari, citaţi de monitorulbt.ro, spun că a durat mult timp până când cineva să sune la 112 şi să alerteze autorităţile. Între timp, cadavrul femeii a zăcut în curtea spitalului învelit cu nişte pături. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Norvegia. Două persoane au murit peste câteva zile după ce au fost vaccinate împotriva COVID-19

Bilanţ COVID: Numărul de noi infectări cu SARS-CoV-2 în 24 de ore, în creştere. Câte teste au fost prelucrate

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite