Camion de 40 de tone plin cu sfeclă răsturnat pe mijlocul şoselei de un şofer  beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer beat a reuşit să răstoarne pe mijlocul şoselei un TIR de 40 de tone plin cu sfeclă. Accidentul a avut loc în apropiere de municipiul Dorohoi. Nu au fost victime. Până şi şoferul de TIR a scăpat nevătămat.

Un şofer din comuna Cristineşti judeţul Botoşani s-a dus astăzi dimineaţă să încarce o TIR cu sfeclă de la o firmă din Suceava. Transportul urma să fie adus în judeţul Botoşani, la o altă societate de lângă municipiul Dorohoi. Pe traseu în zona localităţii Dealu Mare, pe ruta Dorohoi-Botoşani, şoferul a pierdut în mod inexplicabil controlul asupra volanului. 

TIR-UL a făcut o piruetă chiar pe mijlocul şoselei, uriaşa remorcă s-a desprins, răsturnându-se pe mijlocul drumului. În mod miraculos cabina auto-trenului a rămas pe toate cele patru roţi şi a ricoşat doar într-un gard de la marginea drumului. 

Şoferul a scăpat fără nicio zgârietură. Remorca cu sfeclă a blocat aproape o oră drumul, fiind nevoie de intervenţia drumarilor pentru a degaja şoseaua. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că şoferul ar fi beat, rezultând o valoare de 0,61 la mie în aerul expirat. Totuşi şoferul a fost dus de poliţişti la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, pentru edificare.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Un TIR încărcat cu piatră s-a răsturnat. Şoferul este blocat în cabină

Autotren cu cinci tone de carne scăpat de sub control: camionul s-a răsturnat în apropiere de Haţeg, pe DN 68

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite